UTSTÄLLARE TILLSKOTTSDAGEN


Som företagare är Tillskottsdagen en ypperlig chans att möta Era framtida anställda i en avslappnad och naturlig miljö. Studenterna talar gott om Tillskottsdagen och jobbar ditt företag inom fastighetsbranschen, byggbranschen eller med energi och miljö är det precis här du vill befinna dig den 17e oktober!Utställningsplatser i all ära, men när ni ändå är på plats

- varför inte ta del i en av Tillskottsdagens aktiviteter och bredda din målgrupp? Alla kommer inte gå fram till er på studs och detta ger möjlighet att fånga fler ögon och öron.


SPEEDREKRYTERING

Speedrekrytering är en möjlighet för dig som Mäklarföretag att i kvicka former få ta tempen på framtidens förmågor. Här kan du ställa 3 snabba, utmana studenterna med ett case eller ställa dom mot väggen och få dem att berätta om sina främsta förmågor.


Men var snabb, för innan du vet ordet av är det platsbyte!

PANELSAMTAL

Denna dag är trots allt för studenterna. Vet du som företag vad vi faktiskt funderar på och önskar oss av en arbetsgivare? I vårt panelsamtal får  studenterna möjlighet att ställa sina egna frågor direkt till er från arbetslivet.


Mer dynamik åt folket!